Home » 2020 » Mart » 14

Daily Archives: 14 Mart 2020

EBA Akademik TYT-AYT Deneme Sınavları Nasıl Yazdırılır?

Değerli öğrenciler bu yazımda,EBA Akademik TYT-AYT Deneme Sınavları Nasıl Yazdırılır? 2020 TYT-AYT deneme sınavlarının cevaplarına nasıl ulaşılır? sorularının cevabını özetlemeye çalışacağım.

EBA portalının bir alt yapısı olan EBA Akademik Desteğin en önemli bölümlerinden biri de 11.ve 12.sınıflar için sunulan YKS hazırlık kapsamında deneme sınavı hizmeti.Bu ifadenin doğruluğundan,Eba Akademik Destek sistemini ve denemeleri inceledikten sonra emin olacağınızı düşünüyorum.Umarım sistem beni yanıltmaz.


Şu an öğrenciler ve öğretmenler yapılmış olan deneme sınavlarını yazdırabilirler.Aynı şekilde ilerde yapılacak ve online yapılan deneme sınavları da yazdırılabilir.

Deneme sınavlarına ulaşmak için EBA AKADEMİK DESTEK girişi yapınca üstteki “TESTLER” e ardında en soldaki “Deneme Sınavları” menüsüne tıklayınız.

Daha önceden yapılmış ancak sizin henüz katılamadığınız deneme sınavını sınavdan önce yazdırmak için “Başlat” a tıklayınız.

Testi yazdırıp (Üstte Yazdır’a tıklayıp) normal bir deneme gibi yaptıktan sonra sadece cevapları ekrandan girebilirsiniz.Süreyi sağ üstten takip edebilirsiniz.Cevapları işaretlemek için sağ tarafta doğru şıkkı tıklamanız yeterli.Sınavı bitirmek için sağ altta “Testi Bitir” e tıklayınız.”Yazdır” a tıkladığınızda tüm derslerin soruları yazılır.Her ders için ayrı ayrı “Yazdır” a tıklamanıza gerek yok.

Dilerseniz “Yazdır”a tıklayınca pdf seçip kaydedebilirsiniz de.

Daha önceki deneme sınavları bölümünü ayrıntılı anlattığım “EBA Akademik Destek 2020 TYT-AYT Deneme Sınavları” yazımda da değinmiştim;denemeye ara verebilirsiniz.Ara verdiğiniz denemelere kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Tabi en doğrusu hiç ara vermeden devam etmek diye düşünüyorum.

Denemelerin cevabını iki yolla alabilirsiniz:Birincisi sınava katılmış gibi sınavı bitirerek,İkincisi ise öğretmeniniz eba girişi yaparak daha önce yapılmış olan denemelerin cevaplarını alabilir.

Denemeler başta olmak üzere 2020 YKS hazırlıkta ve sınavda hepinize başarılar diliyorum.

YouTube

Kunduz Dönemlik İndirim Kodu

Mart 2020
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031