Home » Eğitim » 2025 LGS’ye Hazırlıkta Online Canlı Dersleri Kaçırma!

2025 LGS’ye Hazırlıkta Online Canlı Dersleri Kaçırma!

2025 LGS’ye hazırlanan öğrenciler için İLERLET.COM dijital eğitim platformu, dershane fiyatlarının tavan yaptığı 2024-2025 eğitim öğretim yılında, avantajlı online canlı ders paket fiyatlarını güncelledi. Ayrıca sepette anında %10 indirim için “PEKİYİ” kodunu girmeniz yeterli!

Özellikle 2020 yılında pandemi ile öne çıkan online canlı dershane, öğrencilere çok büyük zaman kazandırıyor. Online dershanede, normal dershanede olan ekstra giderler, yol masraflarının hiç birinin olmaması, her geçen gün online derslere olan ilgiyi artırıyor. Bu nedenle İlerlet.com her geçen yıl çıtayı yükseltmeye devam ediyor.

İlerlet İndirim Kuponu
İlerlet sepette indirim kodu

İlerlet.Com’da dersler, alanında uzman eğitmen kadrosu ile yıl boyunca online canlı olarak yapılmaktadır. Böylece öğrencilerin derslere olan ilgisi canlı tutulmaktadır.

2025 LGS hazırlık canlı ders paketinde haftalık 12 saat online ders saatlerinin derslere dağılımı şöyle:
Matematik(3saat), Fen Bilgisi (2saat), Türkçe(2saat), T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük(2saat), İngilizce(2saat), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (1saat)

İlerlet.com da bir çok eğitim platformunda olmayan periyodik grup rehberlik dersleri ile öğrencilerin motivasyon, meslek seçimi, stres yönetimi vb. desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Öğrencilerin analitik zekalarını destekleyecek ve öğrenimde kalıcılığı sağlayacak animasyon ve simülasyonlu konu anlatımları normal eğitimden artı tarafları diyebiliriz.

2025 LGS hazırlık dönemi, 8.sınıfların eğitim hayatının dönüm noktalarından biridir. Son derece kritik ve zorlu bir dönem olan 2025 LGS’ye hazırlık; düzenli, etkili, verimli bir çalışma sistemi uygulamayı gerektirir. Bu ise öğrencilerin her gün planlı bir şekilde soru çözmeleri, deneme sınavlarıyla kendilerini test etmeleri, süreç boyu profesyonel yardım almaları anlamına gelir.

İşte 8. sınıf öğrencilerinin bir yılını alan ve iyi bir liseye yerleşmelerinde büyük rol oynayan LGS hazırlık aşaması İlerlet.com dijital eğitim platformla daha kolay ve keyifli bir hâl alıyor. Farklı ihtiyaçlara yönelik online eğitim paketleri sunan İlerlet.com, öğrencilerin LGS sınavına tam donanımlı bir şekilde katılım sağlamasını hedefliyor.

2025 LGS’ye Hazırlık İlerlet.com Online Eğitim Paket İçeriği:
-432 saatten fazla online CANLI Eğitim,
-Grup Rehberlik Dersi
-Yıl Boyunca Canlı Derslerin Kayıtlarına Sınırsız Erişi
-19 farklı Yayınevinin Dijital Soru Havuzuna Erişim
-Konu Tarama Sınavları-Aylık Kurumsal Denemeler
-Mobil Uygulama Desteği

İlerlet.com da eğitim öğretim yılında 2025 LGS’ye kadar,

-Öğrencilerin, düzenli olarak her branştan haftalık online konu ödevlendirmeleri yapılarak öğrendikleri konuları pekiştirmeleri sağlanır.
-Ödevler tamamlandığında sistem öğrencinin hatalarını belirler,
-Yapay zekâ destekli analiz sistemi doğru ve yanlışlarını raporlar, öğrenciler yanlış yaptığı soruların videolu çözümlerini izleyebilir.
-Her ay online denemeler uygulanır. Deneme sonuçları yapay zekâ destekli alt yapı ile analiz edilerek öğrencilerin konu ve ünite bazlı gelişimleri takip edilir ve rehberlik birimi öğrencilere özel çalışma planları hazırlanır.
-Öğrenciler yıl içerisinde Türkiye geneli online deneme sınavlarına katılabilirler. Türkiye denemeleri sonuçları yapay zekâ destekli alt yapı ile analiz edilerek öğrencilerin konu ve ünite bazlı gelişimleri takip edilir ve özel çalışma planları ile yönlendirmelerde bulunulur.
-Kişiye özgü yapay zekâ destekli rehberlik sistemi öğrencilere bireysel çalışma planları oluşturulur ve alt yapı desteği ile gelişimleri takip edilir.

-Browser ve mobil uygulama desteği ile erişim kolaylığı sağlanmaktadır.

Detayları için İLERLET.COM‘dan öğrenebilirsiniz.


Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YouTube

Kunduz Dönemlik İndirim Kodu

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031